Nieuw magazine voor secretaresses

Businessbookers.nl manifesteert zich de laatste jaren nadrukkelijk op het internet. Met diverse zakelijke websites wordt het bedrijfsleven bediend. Maar Businessbookers.nl heeft de laatste jaren ook succes met websites zoals Directiesecretaresse.nl. “Via deze website kregen we signalen dat er behoefte was aan een magazine voor secretaresses, managementassistenten, officemanagers en personal assistants”, vertelt directeur Patricia Voorhout van Businessbookers.nl. “We hebben de behoefte onderzocht en besloten zelf een magazine te gaan uitgeven.”

PA.nl is niet verkrijgbaar via de boekhandel. Het wordt gratis verspreid onder de doelgroep die zich via de gelijknamige website PA.nl heeft aangemeld. De oplage bedraagt 20.000.

PA.nl wil de lezers vooral verrassen met interviews, achtergrondinformatie en nuttige tips. “Uit het gehouden onderzoek blijkt op welke verhalen de lezers vooral zitten te wachten”, zegt hoofdredacteur Moniek van Dillen van PA.nl. “Op basis daarvan hebben we het blad inhoudelijk vorm gegeven. Er komen interviews met secretaresses in, tips voor de doelgroep, maar ook vrijetijdsinformatie en modetrends.”

In het eerste nummer is een interview terug te vinden met de directiesecretaresse van Mercedes Nederland, vertelt een personal assistant over de werkzaamheden voor haar baas en worden secretaresses een dagje uit gestuurd. Moniek van Dillen: “Uit de eerste reacties blijkt er een groot enthousiasme voor dit nieuwe magazine. Het is een magazine voor en door secretaresses. Samen gaan we er iets moois van maken.”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.